Nieuw en verrassend: ‘Les Délices’ van Aoste

Flinterdunne, gedroogde sneetjes vleessnacks in 3 smaken

Donderdag 7 juni 2018 — Hét ideale tussendoortje om je cravings de baas te zijn op kantoor of wanneer je languit in de zetel ligt? Dé perfecte energykick na een intensieve sportsessie? Of een lekker hapje op een aperitiefbordje? Dat vind je voortaan bij Aoste: ‘Les Délices’, heerlijke, fijne sneetjes gedroogde ham, kip of kalkoen boordevol proteïnen met een laag vetgehalte. Een snack die je zo in je tas gooit!

‘Les Délices’ is laag in vet en hoog in proteïnen: zo’n 43g-44g proteïnen per 100g,  3g vet voor de vetarme kip- en kalkoensneetjes en 4,6g voor de hamsneetjes. Deze smaakbommetjes leveren niet alleen energie, maar stillen ook de honger voor lange tijd en vormen een perfect alternatief voor vettige, calorierijke tussendoortjes. Een zakje van 50g telt 110 kcal, bevat noch smaakversterkers noch artificiële kleurstoffen en is glutenvrij. Een proteïnekick van 100% pure kip, kalkoen en varken met een bijzonder zachte textuur. Lekker tijdens het sporten, het aperitief of gewoon als tussendoortje!

“Met ‘Les Délices’ is Aoste het eerste charcuteriemerk in België dat flinterdunne, gedroogde vleessnacks in 3 smaakvarianten met een laag vetgehalte lanceert. ‘Les Délices’ wordt gemaakt met de beste stukken vlees, namelijk kip- en kalkoenfilet en varkensham. Dit vlees wordt eerst gemalen, daarna op smaak gebracht met kruiden en zout en vervolgens aan de lucht gedroogd gedurende een langere periode. Hierna wordt het vlees zorgvuldig versneden in heel fijne sneetjes”, zegt Marie Bekaert, Brand Manager Aoste bij Imperial Meat Products.

De verschillende varianten van ‘Les Délices’ van Aoste zijn nu te verkrijgen in alle grote supermarkten[1] aan een adviesverkoopprijs van 1,99€ voor een zakje van 50g.

 

[1] Carrefour, Delhaize, Colruyt, Spar, Cora en Mestdagh.