Aoste presenteert de 'Cars' en 'Mickey & Friends' mini-worstjes : een magisch lekkere brooddoos-snack voor kids!

Dinsdag 22 augustus 2017 — De zomervakantie loopt stilaan op z’n einde en een nieuw schooljaar staat voor de deur. Voor een geslaagde start van jouw oogappel, komt Aoste op de proppen met mini-worstjes in een coole Disney print: een leuke en lekkere snack voor in de brooddoos! Deze fun hespenworstjes of kippenworstjes dragen bij tot een evenwichtig en gezond tussendoortje voor je kids en dompelt ze onder in de Disney magie! Wedden dat jouw spruit vol enthousiasme uit z’n bed springt op die eerste schooldag en niet langer opkijkt tegen het geluid van de schoolbel?

Een variabele en evenwichtige lunch en verrassende snacks… dat willen papa’s en mama’s in de brooddoos van hun kroost. Maak kennis met Aoste’s mini-Disney worstjes: 5 kleine hespenworstjes of kippenworstjes, gehuld in een kleurrijke Disney verpakking! Ze worden in België geproduceerd, zonder smaak- of kleurversterkers en zijn makkelijk te openen voor kleine vingertjes. Perfect dus voor in de brooddoos van je scholiertje, voor een dag boordevol energie!

‘Cars’ hespenworstjes of ‘Mickey & Friends’ kippenworstjes? Een moeilijke keuze…

Speciaal voor de jonge racefans zijn er de mini-hespenworstjes verpakt in razendsnelle wagens uit de nieuwste Cars 3 film. Deze bevatten een vetgehalte van slechts 8%! Of laat je kleintjes mee de hoofdrol spelen met Mickey en z’n vriendjes en smullen van de mini-kippenworstjes, die slechts 6,5% vet bevatten. Ouders willen het beste voor hun kinderen, en ook Aoste gaat niet voor minder, want een lekkere snack voor je kinderen hoeft niet saai of ongezond te zijn! Eén worstje is bovendien rijk aan proteïnen en kan tot 12 uur lang uit de koelkast worden bewaard.

De ‘Cars Hespenworstjes’ en de ‘Mickey kippenworstjes’ zijn nu beschikbaar in alle grote supermarkten aan een aanbevolen verkoopprijs van €2,29 voor een netje met 5 worstjes van elk 30 gram.

'Cars' mini-worstje
'Mickey & Friends' mini-worstje
'Cars' mini-worstjes
'Mickey & Friends' mini-worstjes